Urządzenia i Akcesoria
Seared tuna on chilli bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
804.4 mg
Białko
40.9 g
Kalorie
2347 kJ /
558.8 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One whole cauliflower
45 min
Sicilian prawn salad
40 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.