Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Białko
- 40.9 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 804.4 mg
Alternatywne przepisy
Fish with ginger lime sauce
35 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min