Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Białko
- 40.9 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 804.4 mg
Alternatywne przepisy
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Sicilian prawn salad
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min