Urządzenia i Akcesoria
Seared tuna on chilli bean mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
804.4 mg
Białko
40.9 g
Kalorie
2347 kJ /
558.8 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Salmon niçoise salad
35 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Miso salmon broth
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min