Urządzenia i Akcesoria
Vegan almond dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
355 g
Składniki
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 355 g
Sód
1015.6 mg
Białko
35.4 g
Kalorie
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Tłuszcz
151.3 g
Błonnik
17.4 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Muhamara dip
30 min
Lime and ginger dressing
30 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 min
Dukkah
5 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Tomato passata
1 godz. 40 min