Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
467.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
807.1 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Leek and Potato Soup
40 min
Versatile smooth soup
45 min
French Toast
40 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Thai red chicken curry and rice
40 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Kale mash
30 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min