Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
467.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
807.1 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Mango Sticky Rice
5h
Turkish borek with cacik
1h
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Ninguna valoración
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Poached Eggs
15min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h