Urządzenia i Akcesoria
Welsh Anglesey eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
565.7 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Kumara pie
1 godz. 45 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Okonomiyaki
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min