Urządzenia i Akcesoria
Welsh Anglesey eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
565.7 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1 godz.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Nut bolognese
35 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min