Urządzenia i Akcesoria
Welsh Anglesey eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
565.7 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Pastie slice
55 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min