Urządzenia i Akcesoria
Welsh Anglesey eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
565.7 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Easy citrus pie
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Bubble and squeak soup
35 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Turkey sloppy joes
40 min
Spinach and leek frittata
40 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min