Urządzenia i Akcesoria
No-roll cheesy broccoli quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
No-roll cheese pastry
-
cheddar cheese cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
sea salt2 pinches
-
egg separated1
-
water20 g
Broccoli
-
water250 g
-
broccoli stem trimmed and sliced, broccoli head cut into small florets200 g
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
pine nuts30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sun-dried tomatoes80 g
-
goats cheese crumbled100 g
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.1 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1891.9 kJ /
452.2 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Versatile smooth soup
45min
Leek and cheese tart
1h 15min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Banana bread
1h 40min
Best ever carrot cake
1h 35min
Versatile Smooth Soup
45min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Vegetarian nuggets
30min
Blueberry and lemon curd muffins
50min