Urządzenia i Akcesoria
No-roll cheesy broccoli quiche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
No-roll cheese pastry
-
cheddar cheese cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
sea salt2 pinches
-
egg separated1
-
water20 g
Broccoli
-
water250 g
-
broccoli stem trimmed and sliced, broccoli head cut into small florets200 g
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
pine nuts30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sun-dried tomatoes80 g
-
goats cheese crumbled100 g
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.1 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1891.9 kJ /
452.2 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Vegetarian nuggets
30 min
Vegan burgers
45 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min