Urządzenia i Akcesoria
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh Swiss brown mushrooms24
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)130 g
-
day old bread torn into pieces1 slice
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
53.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
145 kJ /
34.5 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Oysters Mignonette
5 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.
Asparagus and broad bean salad
25 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.