Stuffed mushrooms with Manchego cheese

Stuffed mushrooms with Manchego cheese

4.5 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 pieces

Składniki

  • fresh Swiss brown mushrooms
    24
  • olive oil plus extra for brushing
    20 g
  • manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
    130 g
  • day old bread torn into pieces
    1 slice
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    2
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • ground cayenne pepper
    2 pinches
  • dried oregano
    2 tsp
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 53.8 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 145 kJ / 34.5 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...