Urządzenia i Akcesoria
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour1 tbsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 - 2 pieces
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
leek cut into pieces150 g
-
paprika½ tsp
-
lemon juice40 g
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water100 g
-
pouring (whipping) cream250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.3 mg
Białko
42.5 g
Kalorie
2383.3 kJ /
569.6 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min