
Urządzenia i Akcesoria
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour1 tbsp
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 - 2 piece
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
leek150 g
-
lemon juice40 g
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water100 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
paprika½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.3 mg
Białko
42.5 g
Kalorie
2383.3 kJ /
569.6 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boiled pasta
20 min
Quick strawberry dessert
5 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM6)
40 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
No fail mash potato
20 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min