Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and feta pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Danish feta (1 block)
-
mini Roma tomatoes at room temperature400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
small onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground black pepper to season
-
water1500 g
-
sea salt1 tsp
-
dried pasta of choice200 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1119.4 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1995.7 kJ /
475.2 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Lamb sausage ragu
30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Risotto bolognese
45 min
Sticky meatball subs
1 godz.
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min