Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and feta pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Danish feta (1 block)
-
mini Roma tomatoes at room temperature400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
small onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground black pepper to season
-
water1500 g
-
sea salt1 tsp
-
dried pasta of choice200 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1119.4 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1995.7 kJ /
475.2 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Butternut mac and cheese
45 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min