Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern chicken with pearl couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pearl couscous300 g
-
boiling water for soaking
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lemon zested, no white pith1
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut into quarters150 g
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)1000 g
-
currant (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.7 mg
Białko
60.8 g
Kalorie
3424.6 kJ /
815.4 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chilli raita potato salad
55 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min