Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pearl couscous
- boiling water, for soaking
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 lemon, zested, no white pith
- 1 tbsp olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 ½ tsp ground cumin
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 50 g currants (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3424.6 kJ / 815.4 kcal
- Białko
- 60.8 g
- Węglowodany
- 72.6 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 762.7 mg
Alternatywne przepisy
Mexican chicken stew
40min
Aromatic chicken pilaf
1h 20 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Moroccan chicken with couscous
45min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Harissa lamb with green couscous
40min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min