Poêlée de légumes méditerranéenne

Poêlée de légumes méditerranéenne

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de courgettes extrémités coupées, grosses courgettes coupées dans le sens de la longueur de manière à pouvoir les insérer dans la goulotte
    600 g
  • d'oignons coupés en quatre
    100 g
  • de persil frais effeuillé
    4 - 5 brins
  • de poivron rouge détaillé en morceaux (4 cm)
    140 g
  • de champignons, secs déshydratés
    15 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    1 ½ c. à café
  • de paprika fumé, moulu
    3 pincées
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de tomates concassées en conserve
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 188.6 kcal / 789.2 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 986.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...