Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de courgettes, extrémités coupées, grosses courgettes coupées dans le sens de la longueur de manière à pouvoir les insérer dans la goulotte
- 100 g d'oignons, coupés en quatre
- 4 - 5 brins de persil frais, effeuillé
- 140 g de poivron rouge, détaillé en morceaux (4 cm)
- 15 g de champignons, secs, déshydratés
- 1 gousse d'ail
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 3 pincées de paprika fumé, moulu
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates concassées en conserve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 986.8 mg
Alternatywne przepisy
Châtaignes à la vapeur
55 min
One pot penne-poireaux
30 min
Bonhomme en pâte
2u. 10min
Chocolats pralinés à la liqueur
1sa 30 dk
Bruns de Bâle
8h 40min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Tarte flambée au lard
40 min
Crêtes de coq
24 Std.
Riz Casimir (8 portions)
1h
Quiche lorraine, façon baguette
40 min
Milanais
3 Std.