Tarte flambée aux poireaux

Tarte flambée aux poireaux

4.8 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de farine et un peu plus pour fariner
    300 g
  • d'eau
    150 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
    ¼ de cube
  • de sel
    1 c. à café
  • de poireaux en morceaux (env. 3 cm)
    200 g
  • de crème fraîche
    200 g
  • de jambon, cuit, en dés
    160 g
  • de fleur de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 592 kcal / 2483 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...