Ragoût de pois chiches aux légumes et au chorizo

Ragoût de pois chiches aux légumes et au chorizo

4.6 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 1 blanc de poireau en rondelles
  • 150 g de carottes en rondelles grossières
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g de chorizo en tranches
  • 750 g de bouillon
    750 g d'eau, avec 2 cubes de bouillon
  • 200 g de pommes de terre en petits dés
  • 1 feuille de laurier, séchée
  • 800 g de pois chiche blancs, cuits en conserve, rincés et égouttés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12.6 g
Kalorie 1212 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 8.3 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...