Urządzenia i Akcesoria
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Herbed butter
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh chives cut into pieces (4 cm)30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
unsalted butter softened120 g
Steamed mushrooms
-
pearl barley soaked overnight200 g
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water400 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh portobello mushrooms80 g
-
olive oil2 tbsp
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water1000 g
-
fresh portobello mushrooms gills and stems removed, if preferred4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
hazelnuts roasted and skins removed30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.5 mg
Białko
19 g
Kalorie
2802.5 kJ /
667.3 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Soba noodle and tofu salad
35 min