Wersje kompatybilne
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 11.3 g
- Sód
- 340.5 mg
Alternatywne przepisy
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Couscous tahini bowl
30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Mediterranean capsicums
2h
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Eggplant with burghul
55 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Mixed mushroom burgers
50min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Yasai miso ramen
35 min