Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
TM6 TM5 TM31

Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts

4.1 (11 ocen)

Składniki

Herbed butter

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 120 g unsalted butter, softened

Steamed mushrooms

  • 200 g pearl barley, soaked overnight
  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 400 g boiling water
  • 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g fresh portobello mushrooms
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 sprig fresh basil, leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1000 g water
  • 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 30 g hazelnuts, roasted and skins removed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2802.5 kJ / 667.3 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
36.3 g
Tłuszcz
47.5 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Błonnik
11.3 g
Sód
340.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy