Wersje kompatybilne
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 11.3 g
- Sód
- 340.5 mg
Alternatywne przepisy
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min.
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Pea and garden mint fritters
25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Eggplant with burghul
55min
Miso soup
30min
Couscous tahini bowl
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min