Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Błonnik
- 17.1 g
Alternatywne przepisy
Mushroom stroganoff
20min
Tempeh bolognaise
30 min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Autumn vegetable gratin
50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min