Urządzenia i Akcesoria
Celeriac parmigiana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Coating
-
flaxmeal (see Tips)20 g
-
filtered water100 g
-
day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces4 slices
-
garlic clove1
-
dried thyme2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac cutlets
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)2
-
vegan cheese (see Tips)160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
17.1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One whole cauliflower
45 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Mushroom stroganoff
20 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min