Urządzenia i Akcesoria
Celeriac parmigiana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Coating
-
flaxmeal (see Tips)20 g
-
filtered water100 g
-
day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces4 slices
-
garlic clove1
-
dried thyme2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac cutlets
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)2
-
vegan cheese (see Tips)160 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
17.1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Mediterranean capsicums
2h
Bang bang broccoli
3h 25min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan mozzarella
3h 40min
Plant-based parmesan
5min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Vegan Christmas cake
27h 10min