Urządzenia i Akcesoria
Prune and orange stuffing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
310 g
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 310 g
Sód
741.9 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
3115 kJ /
744 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
18.6 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
77.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Vitality truffles
25 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min