Urządzenia i Akcesoria
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
15 g papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
40 g orzechów nerkowca łuskanych
-
150 - 200 g gruszkę bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
170 - 200 g awokado pokrojonego na kawałki
-
15 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
-
1 - 2 szczypty soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.6 g
Kalorie
362 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Suflet czekoladowo-pomarańczowy
45 Min
Cytrynowy pęczak z fasolką szparagową, szpinakiem i suszonymi pomidorami
1 Std. 5 Min
Suflet z boczku i jajek
40 Min
Purée z kapusty i kasztanów
35 Min
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
35 Min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 Min
Dip paprykowo-orzechowy
10 Min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 Min
Sałatka z indykiem i awokado
35 Min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 Min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 Min
Guacamole z mango i żurawiną
20 Min