
Urządzenia i Akcesoria
Guacamole z gruszką i orzechami nerkowca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki15 g
-
orzechów nerkowca łuskanych40 g
-
gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki150 - 200 g
-
awokado pokrojonego na kawałki170 - 200 g
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego15 g
-
soli1 - 2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
87 kcal /
362 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska