Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 6.4 g
Alternatywne przepisy
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Coconut turmeric fish curry
40min
Mediterranean vegetable bake
50min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Open fish burgers
1h
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2小时 20 分钟
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Mexican cottage pie
1h 30min