Fish pie

Fish pie

4.3 157 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • leek trimmed and cut into pieces
    100 g
  • extra virgin olive oil
    1 ½ tbsp
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    250 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • red potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)
    600 g
  • skinless, firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
    600 g
  • sweet corn cob kernels removed
    1
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped
    5 sprigs
  • milk of choice, plus 1 tablespoon extra
    80 g
  • arrowroot flour (see Tips)
    1 tbsp
  • butter
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31.1 g
Kalorie 1671.6 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...