Moules à la crème et au vin blanc

Moules à la crème et au vin blanc

4.7 26 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • 6 - 7 brins de persil frais équeutés
  • 110 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1250 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 150 g de vin blanc sec
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 100 g de crème, env. 18% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1912.7 mg
Białko 77.2 g
Kalorie 3503.1 kJ / 837.3 kcal
Tłuszcz 35.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Węglowodany 33.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...