Moules au curry
TM6 TM5

Moules au curry

4.7 (167 ocen)

Składniki

  • 100 g d'échalotes, coupées en deux
  • 100 g de vin blanc
  • 1 - 2 c. à soupe de curry en poudre, à ajuster en fonction des goûts
  • 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1617 kJ / 387 kcal
Białko
18.5 g
Węglowodany
14.5 g
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy