Moules au curry

Moules au curry

4.7 193 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'échalotes coupées en deux
  • 100 g de vin blanc
  • 1 - 2 c. à soupe de curry en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18.5 g
Kalorie 1617 kJ / 387 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...