Huîtres gratinées au pineau des Charentes

Huîtres gratinées au pineau des Charentes

4.9 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de chapelure
    30 g
  • d'eau
    400 g
  • huîtres
    24
  • d'échalotes coupées en deux
    70 g
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • gros sel
  • de pineau des Charentes
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de poivre blanc en grains à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 557 kcal / 2330.8 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...