Palourdes et amandes farcies

Palourdes et amandes farcies

5.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'amandes décortiquées
    50 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • de beurre coupé en morceaux
    170 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    100 g
  • de palourdes fraîches
    500 g
  • d'amandes fraîches de mer
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 434.5 kcal / 1791.5 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 42.5 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 23 g
Sód 321 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...