Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 680.5 kJ / 161 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1008 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lait de coco
10min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Chaudrée de moules
35min
Moules au citron
40min
La cuisson des langoustines
40min
Maquereaux à la moutarde
30min
Raie aux câpres
45 Min
Moules au roquefort
40min
Moules sauce Alfredo
45 Min
Moules au curry
40min
Moules marinières
30min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min