Pinsa farcita

Pinsa farcita

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
1 pezzo

Składniki

Pre-impasto
  • 5 g di lievito di birra disidratato
    15 g di lievito di birra fresco
  • 180 g di acqua
  • 5 g di zucchero di canna
  • 150 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 60 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 40 g di farina di riso + q.b.
  • 15 g di farina di soia
  • 5 g di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
  • 75 g di coppa di maiale
  • 50 g di mozzarella di bufala scolata e a pezzi
  • 25 g di rucola

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 3671.75 mg
Białko 57.35 g
Kalorie 6041 kJ / 1444 kcal
Tłuszcz 54.65 g
Błonnik 28.25 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Węglowodany 194.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...