Urządzenia i Akcesoria
Focaccia a bastone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 pezzi
Składniki
-
5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
530 g di acqua
-
400 g di farina manitoba + q.b.
-
10 g di sale
-
2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
-
20 pomodori ciliegino a metà
-
fiocchi di sale a piacere
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
987.2 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1711.8 kJ /
409.3 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizzette
3h 40min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia millebolle
28h
Cruffin (TM6)
4h 30min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Michetta (TM6)
6h 30min
Focaccia barese
4h
Pane all'acqua
4h