Focaccia a bastone

Focaccia a bastone

4.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 pezzi

Składniki

  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    5 g
  • di acqua
    530 g
  • di farina manitoba + q.b.
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    2 - 3 cucchiai
  • di succo di limone
    30 g
  • pomodori ciliegino a metà
    20
  • fiocchi di sale a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 409.3 kcal / 1711.8 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 8.2 g
Węglowodany 77.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 987.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...