Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 530 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 pomodori ciliegino a metà
- fiocchi di sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1711.8 kJ / 409.3 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 77.6 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 987.2 mg
Alternatywne przepisy
Panini al latte dolci
12h
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Focaccine con crema di mele e crumble
2h
Panzerottini TM6
4h
Panini sfogliati
3h 30min
Cruffin (TM6)
4h 30min
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Treccia al latte
2h 30min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza napoletana
9 Std.