Urządzenia i Akcesoria
Focaccia a bastone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 pezzi
Składniki
-
5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
530 g di acqua
-
400 g di farina manitoba + q.b.
-
10 g di sale
-
2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
-
20 pomodori ciliegino a metà
-
fiocchi di sale a piacere
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
987.2 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1711.8 kJ /
409.3 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Grissini al sesamo
2 godz. 30 min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Pizzette
3 godz. 40 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Panini semidolci
1 godz. 30 min
Panzerottini TM6
4 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia barese
4 godz.