Urządzenia i Akcesoria
Focaccia alle cipolle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 fette
Składniki
-
710 g di acqua
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
-
17 g di sale
-
65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
-
500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
-
semola di grano duro q.b.
-
fiocchi di sale a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
676 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
49.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moddizzosu di patate
7 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 godz. 30 min
Focaccine alla curcuma
4 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min
Panini croccanti
24 godz.
Focaccia pomodorini e olive
3 godz. 30 min
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia
6 godz.
Focaccia barese
4 godz.