Focaccia alle cipolle

Focaccia alle cipolle

4.8 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 fette

Składniki

  • 710 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra disidratato
  • 600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
  • 17 g di sale
  • 65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
  • semola di grano duro q.b.
  • fiocchi di sale a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 676 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 1159 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 49.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...