Focaccia pomodorini e olive

Focaccia pomodorini e olive

5.0 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di zucchero
    5 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di acqua
    550 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    35 g
  • di sale
    10 g
  • di succo di limone
    30 g
  • pomodorini a piacere, tagliati a metà
  • olive denocciolate a piacere
  • sale grosso a piacere
  • origano secco a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 364.7 kcal / 1525.7 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 65.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 652.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...