Focaccia pomodorini e olive
TM6

Focaccia pomodorini e olive

4.9 (11 ocen)

Składniki

  • 5 g di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 550 g di acqua
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di farina manitoba
  • 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • pomodorini, a piacere, tagliati a metà
  • olive denocciolate, a piacere
  • sale grosso, a piacere
  • origano secco, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1525.7 kJ / 364.7 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
65.5 g
Tłuszcz
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
2.7 g
Sód
652.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy