Focaccia pomodorini e olive

Focaccia pomodorini e olive

4.8 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 5 g di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 550 g di acqua
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di farina manitoba
  • 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • pomodorini a piacere, tagliati a metà
  • olive denocciolate a piacere
  • sale grosso a piacere
  • origano secco a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 652.3 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1525.7 kJ / 364.7 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 65.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...