Urządzenia i Akcesoria
Pizza napoletana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
2 porzioni
Składniki
-
450 g di acqua
-
360 g di farina tipo 0 + q.b.
-
3 g di lievito di birra fresco
-
8 g di sale
-
30 g di succo di limone
-
200 - 220 g di pomodori pelati a pezzi
-
200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
foglie di basilico fresche a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
35.7 g
Kalorie
4273.9 kJ /
1021.5 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
208.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
145.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fatto in casa
32 Przepisy
Włochy
Włochy
Giro d'Italia
69 Przepisów
Włochy
Włochy
I tuoi lievitati con Bimby®
50 Przepisów
Włochy
Włochy
Passione Pizza
81 Przepisów
Włochy
Włochy
Voi...Noi...Bimby® - Aprile 2025
20 Przepisów
Włochy
Włochy
Voi, Noi, Bimby® Il Libro
80 Przepisów
Włochy
Włochy
Voi...Noi...Bimby® - Marzo 2021
30 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 godz.
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia barese
4 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.