Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci

Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci

5.0 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
1 porzione

Składniki

  • di acqua
    220 g
  • di miele
    5 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina tipo 0
    350 g
  • di sale
    10 g
  • di pera matura ma soda a fette sottili
    200 g
  • di mozzarella a dadini
    250 g
  • di Gorgonzola dolce
    100 g
  • di lardo a fette
    20 - 30 g
  • gherigli di noci
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 2633 kcal / 11015 kJ
Białko 109.9 g
Tłuszcz 121.6 g
Węglowodany 292.7 g
Błonnik 18.8 g
Tłuszcz nasycony 28.3 g
Sód 18.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...