Urządzenia i Akcesoria
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
1 porzione
Składniki
-
220 g di acqua
-
5 g di miele
-
5 g di lievito di birra fresco
-
350 g farina tipo 0
-
10 g di sale
-
200 g di pera matura ma soda a fette sottili
-
250 g di mozzarella a dadini
-
100 g di Gorgonzola dolce
-
20 - 30 g di lardo a fette
-
6 gherigli di noci
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
18.8 mg
Białko
109.9 g
Kalorie
11015 kJ /
2633 kcal
Tłuszcz
121.6 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Węglowodany
292.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 godz.
Pizza napoletana
9 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Char siu bao buns con carote all'aceto
4 godz.
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 godz.
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Trecce dolci
4 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Focaccia
6 godz.