Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci

Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci

5.0 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
1 porzione

Składniki

  • 220 g di acqua
  • 5 g di miele
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 350 g farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
  • 250 g di mozzarella a dadini
  • 100 g di Gorgonzola dolce
  • 20 - 30 g di lardo a fette
  • 6 gherigli di noci

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 18.8 mg
Białko 109.9 g
Kalorie 11015 kJ / 2633 kcal
Tłuszcz 121.6 g
Błonnik 18.8 g
Tłuszcz nasycony 28.3 g
Węglowodany 292.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...