Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
8 pezzi
Składniki
-
560 g di acqua
-
3 g di lievito di birra disidratato
-
400 g di farina manitoba (13 g di proteine)
-
10 g di sale
-
55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
-
semola di grano duro q.b.
-
fiocchi di sale a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
493.5 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
970.1 kJ /
231.9 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Impasto base per pane
1 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Pane tartaruga
20 godz.
Focaccia morbida
4 godz.
Focaccia millebolle
28 godz.
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Purè di patate (TM6)
1 godz.
Pane all'acqua
4 godz.
Impasto per pizza di Kamut®
2 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.