Focaccia barese TM6
TM6

Focaccia barese TM6

4.7 (213 ocen)

Składniki

  • 5 g di malto di orzo
    lub 5 g di zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1580 g di acqua
  • 300 g di farina tipo 00
  • 200 g di semola rimacinata di grano duro
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
  • 50 g di olive baresane (vedere varianti)
  • 1 pizzico di origano secco
  • fiocchi di sale, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1766.5 kJ / 422.2 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
65.9 g
Tłuszcz
15.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2.8 g
Sód
665.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy