Urządzenia i Akcesoria
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
smoked almondsblanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
958.5 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min