Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas with Aioli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1508 kJ /
360.7 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Rich Tomato Sauce
30 min