
Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas with Aioli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
360.7 kcal /
1508 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
329.8 mg