
Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas with Aioli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered60 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)800 - 850 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
360.7 kcal /
1508 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
329.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min