Urządzenia i Akcesoria
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)200 g
-
iceberg lettuce thickest part of150 g
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder -
onion halved70 g
-
leek130 g
-
mixed peppers cut in 4 wedges, seeds and membranes removed180 g
-
fresh button mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)80 g
-
carrot peeled, ends removed100 g
-
Emmental cheese cut in pieces that fit in feeder150 g
-
fresh parsley cut in pieces½ bunch
-
crème fraîche150 g
-
olive oil40 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper2 - 3 pinches
-
flour tortillas (approx. Ø 25 cm)6 pieces
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
812 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1654.1 kJ /
395.3 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Keine Bewertungen
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Tempeh Bolognaise
30 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Spanish Tortilla
1 Std.