Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beans with Cider
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.6 g
Kalorie
1040 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Almond Cheese
6h 15min
Vegan Burger
5h
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Seitan Chilli
25min