Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Caponata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Baba Ganoush
1 Std.
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Houmous Salad Dressing
5 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Pasta alla Norma
50 Min