Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Caponata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea soup with spinach
40 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Minestrone
45 min
Minestrone
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min