Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Caponata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Asparagus Risotto
45min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Minestrone
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot and Peanut Bake
55min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h