Sicilian Caponata
TM6 TM5

Sicilian Caponata

3.6 (12 ocen)

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 1 aubergine, large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)
  • 2 red peppers, cut in eighths (approx. 200 g)
  • 1 red onion, cut in eighths (approx. 120 g)
  • 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 150 g ripe tomatoes, diced
  • 40 g pickled capers, drained
  • 40 g green olives, pitted
  • 200 g passata
  • 50 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 2 sprigs fresh basil leaves, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
515 kJ / 123 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
6.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy