Urządzenia i Akcesoria
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoesripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16.4 g
Kalorie
1228 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Seitan Chilli
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min