Lentil Soup with Bulgur Dumplings
TM6 TM5

Lentil Soup with Bulgur Dumplings

4.7 ( 28 ocen )

Składniki

  • 130 g dried green lentils
  • water for soaking
  • 400 g pumpkin flesh diced
    lub 400 g butternut squash diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 ½ tsp cumin seeds
  • olive oil for drizzling

Dumplings

  • 100 g onions quartered
  • 5 g fresh mint leaves only
  • 5 g fresh coriander leaves only
  • 5 g fresh parsley leaves only
  • 30 g salted butter soft
    lub 30 g margarine
  • 80 g bulgur wheat
  • 75 g plain flour
  • ½ tsp fine sea salt

Soup

  • 1 tsp vegetable stock paste
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 30 g olive oil
  • 1200 g water
  • 150 g fresh spinach leaves
  • ½ lemon finely grated zest and juice
  • 50 g pine nuts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
265 kcal / 1109 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy