Lentil Soup with Bulgur Dumplings
TM5 TM6

Lentil Soup with Bulgur Dumplings

4.6 (11 ocen)

Składniki

  • 130 g dried green lentils
  • water, for soaking
  • 400 g pumpkin flesh, diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 ½ tsp cumin seeds
  • olive oil, for drizzling

Dumplings

  • 100 g onions, quartered
  • 5 g fresh mint, leaves only
  • 5 g fresh coriander, leaves only
  • 5 g fresh parsley, leaves only
  • 30 g salted butter, soft
  • 80 g bulgur wheat
  • 75 g plain flour
  • ½ tsp fine sea salt

Soup

  • 1 tsp vegetable stock paste
  • ½ tsp fine sea salt
  • 30 g olive oil
  • 1200 g water
  • 150 g fresh spinach leaves
  • ½ lemon, finely grated zest and juice
  • 50 g pine nuts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1109 kJ / 265 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy