Urządzenia i Akcesoria
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
dried green lentils130 g
-
water for soaking
-
400 g butternut squash, dicedpumpkin flesh diced400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
olive oil for drizzling
Dumplings
-
onions quartered100 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
fresh parsley leaves only5 g
-
30 g margarinesalted butter soft30 g
-
bulgur wheat80 g
-
plain flour75 g
-
fine sea salt½ tsp
Soup
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil30 g
-
water1200 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
lemon finely grated zest and juice½
-
pine nuts50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Broth
35 Min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.