Urządzenia i Akcesoria
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
dried green lentils130 g
-
water for soaking
-
400 g butternut squash, dicedpumpkin flesh diced400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
olive oil for drizzling
Dumplings
-
onions quartered100 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
fresh parsley leaves only5 g
-
30 g margarinesalted butter soft30 g
-
bulgur wheat80 g
-
plain flour75 g
-
fine sea salt½ tsp
Soup
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil30 g
-
water1200 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
lemon finely grated zest and juice½
-
pine nuts50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.