Urządzenia i Akcesoria
Masło migdałowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 słoiki
Składniki
-
400 g migdałów, blanszowanych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
40 g
Kalorie
4786 kJ /
1144 kcal
Tłuszcz
104 g
Błonnik
25.8 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Napój migdałowy
10 min
Napój z orzechów nerkowca
10 min
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40 min
Chałwa kardamonowa
2 godz. 30 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Korzenne mleko daktylowe
20 min
Chałwa z pistacjami
2 godz. 25 min
Makaron ze szpinakiem w kremowym sosie migdałowym (TM5, TM6)
35 min
Masło z orzechów nerkowca
50 min
Masło orzechowe
5 min