Wegański mus z bananów i awokado
TM5 TM6

Wegański mus z bananów i awokado

Składniki

  • 200 g bananów, dojrzałych, pokrojonych na kawałki, plus kilka plastrów do dekoracji (patrz wskazówka)
  • 130 g awokado, dojrzałego, pokrojonego na kawałki
  • 70 g masła orzechowego
  • 15 - 25 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 40 - 70 g syropu z agawy (opcjonalnie)
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1119.6 kJ / 267.4 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
27.2 g
Tłuszcz
15.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie