
Urządzenia i Akcesoria
Wegański mus z bananów i awokado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porcje
Składniki
-
bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki, plus kilka plastrów do dekoracji (patrz wskazówka)200 g
-
awokado dojrzałego, pokrojonego na kawałki130 g
-
masła orzechowego70 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego15 - 25 g
-
syropu z agawy (opcjonalnie)40 - 70 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
267.4 kcal /
1119.6 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BANAN
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55min
Napój migdałowy z daktylami
1h 20min
Jaglane batony z migdałami
4h 20min
Wegańskie ciastka bananowe
1h 5min
Ryż w mleku kokosowym z mango
45min
Mus z awokado
20min
Kulki z amarantusa i kakao
1h 20min
Wieloziarniste batony kakaowe
50min
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1h 15min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45min
Pudding czekoladowy z chia
20min