Urządzenia i Akcesoria
Yellow chicken curry with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled40 g
-
fresh galangal peeled50 g
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
makrut lime leaves10
-
coconut water300 g
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)600 g
-
nadine potato cut into cubes (1 cm)100 g
-
carrot cut into rounds (0.5 cm)100 g
-
red capsicum (approx. 200 g), cut into strips1
-
fresh green beans cut into pieces (2 cm)100 g
-
baby bok choy trimmed, cut into sixths, lengthways2
-
freshly squeezed lime juice1 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
750.8 mg
Białko
41.6 g
Kalorie
4113.3 kJ /
983.1 kcal
Tłuszcz
45.6 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
27.6 g
Węglowodany
102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Date and nut balls
20 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min