Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans

Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans

4.7 89 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • olive oil
    40 g
  • pork boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
    600 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • brown onion cut into wedges
    150 g
  • ripe tomatoes cut into pieces
    200 g
  • pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
    20 - 30 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • green capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • canned black beans drained (250 g is drained weight)
    250 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    ½ tsp
  • avocados flesh only
    2
  • corn tortillas
    6
  • sour cream
    100 g
  • fresh coriander leaves only
    4 tbsp
  • lime cut in wedges
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 511.7 kcal / 2149.2 kJ
Białko 32.1 g
Tłuszcz 24.2 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 799.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...