Urządzenia i Akcesoria
Prawn and saffron arancini
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz.
40 portions
Składniki
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine150 g
-
saffron1 pinch
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
Assembly
-
panko breadcrumbs130 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour6 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
-
cooked prawns cut into pieces (2 cm)280 g
-
eggs lightly beaten2
-
vegetable oil (approx. 750 g), to deep fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124.1 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
328.9 kJ /
78.6 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple, leek and sage sauce
15 min
Roti (for two)
25 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Greek pita breads
1 godz. 15 min