Urządzenia i Akcesoria
Prawn and saffron arancini
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz.
40 portions
Składniki
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine150 g
-
saffron1 pinch
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
Assembly
-
panko breadcrumbs130 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour6 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
-
cooked prawns cut into pieces (2 cm)280 g
-
eggs lightly beaten2
-
vegetable oil (approx. 750 g), to deep fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124.1 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
328.9 kJ /
78.6 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Mayonnaise
5 min
Chunky guacamole
10 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min