Urządzenia i Akcesoria
Pasta zhong
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 słoik
Składniki
-
½ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
¼ łyżeczki kardamonu, mielonego
-
¼ łyżeczki goździków, mielonych
-
1 szczypta cukru
-
2 - 3 szczypty soli
-
1 ząbek czosnku
-
35 - 40 g kolendry, świeżej
-
10 - 15 g natki pietruszki, świeżej
-
25 g papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
25 - 30 g oliwy z oliwek
-
25 - 30 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
3.1 g
Kalorie
1363 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pilaw z bakaliami
50 min
Zielona terrina z kozim serem
4 godz. 40 min
Sos pomarańczowy curry
5 min
Dip z karczochów i tofu
5 min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta z topinamburu
35 min
Crumble po indyjsku
1 godz. 20 min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1 godz.
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Medaliony ziemniaczane z salsą z pomidorów i awokado
45 min
Zupa miso
45 min