
Urządzenia i Akcesoria
Anchoiada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 słoiki
Składniki
-
czosnku1 ząbek
-
filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy125 g
-
czarnych oliwek, bez pestek15 g
-
oliwy z oliwek100 g
-
oleju z pestek winogron70 g
-
wody60 g
-
czerwonego octu winnego40 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
897.3 kcal /
3754.4 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
91.4 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
2351.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta zhong
15 min
Kawior z bakłażana
50 min
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Krem z parmezanu
10 min
Pasta Taramosalata
15 min
Arabska mieszanka przypraw
5 min
Lassi z kiełkami
20 min
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1 godz. 10 min
Ryż po indonezyjsku (Nasi goreng)
1 godz. 20 min
Crumble po indyjsku
1 godz. 20 min
"Dżem" bekonowy
40 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min