Urządzenia i Akcesoria
Anchoiada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 słoiki
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
125 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
-
15 g czarnych oliwek, bez pestek
-
100 g oliwy z oliwek
-
70 g oleju z pestek winogron
-
60 g wody
-
40 g czerwonego octu winnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
2351.7 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
3754.4 kJ /
897.3 kcal
Tłuszcz
91.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Adżika
40 分钟
Grog
15 分钟
Sos salvitxada
1小时 25 分钟
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1小时 25 分钟
Ciasto serowe (Tiropita)
1小时 10 分钟
Arabska mieszanka przypraw
5 分钟
Oliwa waniliowa
10 分钟
Sos z czerwonego wina
40 分钟
Podpłomyki w libańskim stylu
2小时 20 分钟
Pasta Taramosalata
15 分钟
Sos amatriciana
50 分钟
"Dżem" bekonowy
40 分钟