Gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana

3.5 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji

Składniki

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    80 - 100 g
  • mleka 3,2 % tłuszczu
    1000 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    2 - 3 szczypty
  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
    20 g
  • semoliny z pszenicy durum
    250 g
  • żółtka
    2

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 344.4 kcal / 1440.9 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 681.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...