Gnocchi alla romana
TM5 TM6

Gnocchi alla romana

Składniki

  • 80 - 100 g parmezanu, pokrojonego na kawałki
  • 1000 g mleka, 3,2 % tłuszczu
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
  • 40 g masła, plus dodakowa ilość do posmarowania formy
  • 250 g kaszy manny
  • 2 żółtka

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1573 kJ / 376 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
40.1 g
Tłuszcz
18.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie