Urządzenia i Akcesoria
Pasta Taramosalata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 porcji
Składniki
-
150 g białego chleba, czerstwego bez skórki, pokrojonego na 3 cm kawałki
-
200 g wody
-
20 g cebuli
-
30 g oleju słonecznikowego30 g oliwy z oliwek
-
50 g kawioru z łososia50 g kawioru z dorsza
-
10 - 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3 g
Kalorie
387 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA GRECKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Pasta zhong
15 min
Krem z parmezanu
10 min
Dip z karczochów i tofu
5 min
Boliwijski pilaw ryżowy
45 min
Dressing z kozim serem
10 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Nachos z ostrą papryczką i tartym serem
40 min
Pasta wegetariańska
10 min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1 godz. 30 min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1 godz.