
Urządzenia i Akcesoria
Pasta Taramosalata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 porcji
Składniki
-
białego chleba, czerstwego bez skórki, pokrojonego na 3 cm kawałki150 g
-
wody200 g
-
cebuli20 g
-
oliwy z oliwek30 g
-
kawioru z dorsza50 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 - 15 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
92 kcal /
387 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA GRECKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1 Std. 10 Min
Kawior z bakłażana
50 Min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Pikantne aïoli
15 Min
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1 Std.
Risotto po mediolańsku
30 Min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 Min
Krem z parmezanu
10 Min
Gulasz z polentą
2 Std.
Pasta marchewkowa z figami
2 Std. 30 Min
Salsa Verde
15 Min
Sałatka Waldorf
15 Min