
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho słodko-pikantne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
150 g ananasa, świeżego pokrojonego na kawałki
-
100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki
-
5 g czerwonego octu winnego
-
3 gałązki kolendry, świeżej
-
2 szczypty pieprzu syczuańskiego
-
1 łyżka oliwy z oliwek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
101.5 kcal /
425 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ANANAS
10 Przepisów
Polska
Polska