
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho słodko-pikantne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
ananasa, świeżego pokrojonego na kawałki150 g
-
czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki100 g
-
czerwonego octu winnego5 g
-
kolendry, świeżej3 gałązki
-
pieprzu syczuańskiego2 szczypty
-
oliwy z oliwek1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
101.5 kcal /
425 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ANANAS
10 Przepisów
Polska
Polska