Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho słodko-pikantne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
150 g ananasa, świeżego pokrojonego na kawałki
-
100 g czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki
-
5 g czerwonego octu winnego
-
3 gałązki kolendry, świeżej
-
2 szczypty pieprzu syczuańskiego
-
1 łyżka oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1 g
Kalorie
425 kJ /
101.5 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ANANAS
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Anchoiada
10 min
Horchata
12 godz. 10 min
Zupa marchewkowa z imbirem
50 min
Tajska zupa z krewetkami (Tom Kha Goong)
40 min
Sos cytrynowy z awokado i szynką
35 min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 godz. 20 min
Pikantna pizza
1 godz. 30 min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 min
Seitan z sosem pomarańczowym
2 godz.
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
50 min
Zupa rybna z szafranem
50 min