Sgombro con contorno di verdure

Sgombro con contorno di verdure

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 75 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 ½ cucchiaino di salsa di senape
  • 500 g di acqua
  • 250 g di carote pelate e a bastoncino
  • 250 g di fagiolini verdi freschi
  • 250 g di peperoni misti puliti e a bastoncino
  • 9 filetti di sgombro (circa 150 g l'uno)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2017.3 mg
Białko 150.8 g
Kalorie 6659.2 kJ / 1591.6 kcal
Tłuszcz 100.9 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 26.4 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...