Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

4.5 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
    4
  • di acqua
    500 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ½
  • olive nere denocciolate
    15
  • di tonno in scatola ben sgocciolato
    160 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pangrattato
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 167.1 kcal / 698.9 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 10.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 287.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...