Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

4.3 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
  • 500 g di acqua
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 15 olive nere denocciolate
  • 160 g di tonno in scatola ben sgocciolato
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 287.3 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 698.9 kJ / 167.1 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...