Insalata di seppie, patate e pomodorini

Insalata di seppie, patate e pomodorini

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 500 g di seppie pulite
  • 400 g di patate pelate e a cubetti (circa 1.5 cm)
  • 80 g di rucola
  • 10 pomodori ciliegino o datterino, a metà
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 500 mg
Białko 20.8 g
Kalorie 889.8 kJ / 212.8 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 21.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...