Insalata di seppie, patate e pomodorini

Insalata di seppie, patate e pomodorini

4.7 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1200 g
  • di sale + q.b.
    5 g
  • di seppie pulite
    500 g
  • di patate pelate e a cubetti (circa 1.5 cm)
    400 g
  • di rucola
    80 g
  • pomodori ciliegino o datterino, a metà
    10
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 212.8 kcal / 889.8 kJ
Białko 20.8 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 21.2 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 500 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...